Senior Javautvecklare

Stockholm
Ansök senast 2020-04-14

Har du ett brinnande intresse för kodning och vill arbeta på en arbetsplats där kollegorna brinner för detsamma som du gör? Här får du möjligheten att arbeta på ett företag där medarbetaren är i fokus och en hjälpsam kultur där alla delar med sig av sina kunskaper. Urval sker löpande så skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringsansvarig, Jannie Hagenius på 070 910 29 97 eller på jannie.hagenius@envoketalent.com.

Vi tar inte emot ansökningar via mail utan skicka in din ansökan via vår hemsida. 

Om tjänsten

Som Javautvecklare hos vår kund kommer du arbeta som konsult. Vår kunds leveranser sker i långa samarbeten med sina kunder i form av teamleveranser. Där är de en strategisk partner och sitter med i kundens beslut kring utvecklingen framåt. De ansvarar för både metodiken och utvecklingen och de har stora friheter och bestämmanderätt i produktutvecklingen. Detta tack vare långa samarbeten och att alla anställda är starkt teknikinriktade och duktiga med hög kompetensnivå. Man sitter tillsammans med både kund och ens närmsta kollegor. 

De kan garantera att om man så önskar så kommer möjligheten att finnas att sitta länge på samma kund och uppdrag.

Arbetsuppgifter

Som Javautvecklare hos vår kund kommer du hjälpa deras kunder med att uppnå sina IT-mål. De använder sig främst av Java i kombination med alla slags relaterade teknologier och ramverk. 

Tekniker som de bland annat jobbar med: Java, Python, Spring, Spring boot, Kubernetes, Docker, Apache Sparks, machine learning m.m.

Vi söker dig som:

 • Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom IT.
 • Några års arbetslivserfarenhet.
 • Goda kunskaper inom Java.
 • Svenska och engelska i tal och skrift.

Vi tror att du är en lagspelare där du både delar med dig av din kunskap men även har ett intresse att lära dig av andra. Har du ett stort teknikintresse och viljan att lära dig så kommer du få ut otroligt mycket hos vår kund.

Om kund

Vår kund är ett nytänkande konsultbolag, de är idag 12 stycken anställda. De levererar oftast team vilket innebär att man hamnar i grupp med kollegor samt med andra ute på plats hos kund.

De ser extremt positivt på kompetensutveckling och vid deras konferenser och samlingar är det utveckling och teknik som är i fokus. 

Kontaktperson

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@envoketalent.com

0709102997

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %