Tech-lead

Stockholm
Ansök senast 2020-01-31

Vi söker nu en Frontend Tech Lead som vill bli en del av vår kunds seniora utvecklarteam. Vår kund arbetar i en komplex miljö och utvecklar banbrytande nya lösningar med hjälp av de senaste teknikerna! Vill du ta en ledande roll i deras kreativa och kunniga team?

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringsansvarig, Jannie Hagenius på 070 910 29 97 eller på jannie.hagenius@envoketalent.com.

Vi tar inte emot ansökningar via mail utan skicka in din ansökan via vår hemsida. 

Om tjänsten

Rollen som Frontend Tech Lead innebär att du fungerar som en representant för teamet ut mot organisationen, där du lyfter och driver teamets idéer framåt. Applikationerna de arbetar med har komplexa användarflöden och i rollen som Tech Lead förväntas du vara drivande i att ta långsiktiga beslut om kodbasen. Detta innefattar val av teknik såväl som metodiker/approaches som används. Teamet releasar funktionalitet flera gånger i veckan, det krävs att teamet har höga ambitioner kring automation. I rollen kommer du leda process/metodikförändringar såväl som skapa relevanta workshops. Du kommer även agera beställare mot interna tjänster och driva arbetet mot att ha API:er med tydliga och genomtänkta kontrakt.

Vi tror att du har ett genuint intresse och förståelse för modern webbutveckling, även samspelet mellan front och backend , då du kommer fungera som teknisk coach för teamet. Vår kund arbetar med komplexa lösningar som inte finns på marknaden ännu, vilket innebär att de har ett kreativt förhållningssätt såväl som stor frihet under ansvar.

Vi ser gärna att du har:

 • Goda kunskaper om Javascript och webb
 • Jobbat med Single Page Applications (t.ex. React eller Vue)
 • Erfarenhet av modularisering och komponenttänk i stora kodbaser
 • Erfarenhet av responsiv-webb
 • Erfarenhet av byggverktyg så som Gulp, Webpack och Parcel
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Har du även kännedom eller erfarenhet av Funktionell programmering i JS, Micro-frontend approacher eller domänkunskap om Bank/Fintech är det meriterande!

Vem är du?

För att trivas i den här rollen är du en kommunikativ lagspelare med agila värderingar. Med det menar vi att du bör ha MVP-fokus, så att du kan hjälpa teamet prioritera rätt i den komplexa miljön. Vidare har du en clean-code approach och ambition för hög kodkvalitet, precis som resten av teamet och är öppen för att lära och för att dela med dig av dina kunskaper. Hos oss är användaren alltid i fokus, och det vill vi att den är även för dig. Du har god förmåga och är van att kommunicera problem och lösningar med en rad olika grupper, både tekniska och icke-tekniska. 

Kontaktperson

Jannie Hagenius

jannie.hagenius@envoketalent.com

0709102997

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Tech-lead
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Släpp din bild här eller klicka
Släpp dina dokument här eller klicka
Minst ett bifogat dokument är inte giltigt
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %